Beby.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Door op "Got it!" te klikken gaat u hiermee akkoord.
Beby.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Door op "Got it!" te klikken gaat u hiermee akkoord.
0115 - 691 512 / Whatsapp info@beby.nl Regentenstraat 25, 4541EZ Sluiskil

Privacy en Cookies

Privacy

Beby.nl, gevestigd aan Regentenstraat 25 – 4541EZ Sluiskil,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.beby.nl
Regentenstraat 25
4541EZ Sluiskil
0115 691 512

A Verhoeven is de Functionaris Gegevensbescherming van Beby.nl
Hij is te bereiken via info@beby.nl

Beby.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beby.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Beby.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Beby.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Beby.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Beby.nl neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beby.nl) tussen zit. Beby.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • WordPress
  • Woocommerce
  • Mollie betaalprovider

Beby.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens:

  • Personalia > 20 jaar > herhaalbestelling
  • Adres > 20 jaar > herhaalbestelling
  • Telefoonnummer > 20 jaar > herhaalbestelling
  • Emailadres > 20 jaar > herhaalbestelling

Beby.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Beby.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Beby.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@beby.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Beby.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beby.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beby.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@beby.nl

Cookies

Omstreeks 5 juni 2012 is er nieuwe regelgeving van kracht geworden met betrekking tot het gebruik van zogeheten “cookies” op webpagina’s. Deze regels zijn verwerkt in artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet (Tw). De nieuwe regelgeving heeft mede betrekking op jouw privacy. Omdat wij jouw privacy erg belangrijk vinden, informeren wij je over dit onderwerp graag op deze pagina.

Omdat de nieuwe wetgeving omtrent cookies voor alle instanties nog niet helemaal duidelijk is hoe deze in praktijk zal gaan werken, zal Beby.nl alle ontwikkelingen nauw blijven volgen en er alles aan doen om aan de nieuwe cookiewetgeving te blijven voldoen.
Wij streven er daarom ook naar jou open en zo volledig mogelijk te informeren over cookies die worden gebruikt op Beby.nl. Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak op de site te verbeteren. We proberen advertenties te filteren naar jouw intresse’s. Onderstaand vind je een verdere uitleg over cookies, waarvoor ze gebruikt worden en hoe je, indien je dat wenst, kunt afmelden voor cookies. Op deze webpagina zullen wij je op de hoogte houden over alle ontwikkelingen rondom cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, telefoon of tablet worden geplaatst. De cookies worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox) bij het openen van een internetpagina. De maker van een cookie bepaalt wat hij in het betreffende cookie aan tekstbestanden plaatst.
Zolang u als gebruiker geen persoonsgegevens invult op de door u bezochte site, kan het cookie deze informatie ook niet bevatten. Er bestaan directe en indirecte cookies, ook wel first- en third-party cookies genoemd. Cookies zijn in principe niet gevaarlijk; het zijn geen computerprogramma’s en ze kunnen niet worden gebruikt om computervirussen te verspreiden.

3.1 First party cookie
Bij een first-party (directe) cookie plaatst de betreffende website een cookie bij de gebruiker die de website opent. First-party cookies hebben verschillende doeleinden. Een van de doeleinden is bijvoorbeeld het onthouden van de loginnaam van de gebruiker en het onthouden van items van uitgezochte artikelen in een winkelmandje.

3.2 Third-party cookie
Een third-party cookie ‘volgt’ een gebruiker langere tijd over verschillende websites en is zo in staat een zogeheten “profiel” van een gebruiker op te bouwen. Deze cookies worden veelal gebruikt voor gerichte online reclame. Een advertentienetwerk plaatst dan via een site van derden een cookie op een computer, telefoon of tablet van een gebruiker. Dit cookie kan door het netwerk worden uitgelezen op de verschillende websites die zich in het advertentienetwerk bevinden.

3.3 Delen met sociale media netwerken
Ongetwijfeld zal je er al ervaring mee hebben dat bedrijven op jouw computer, tablet of telefoon cookies plaatsen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u producten of content van een dergelijke site met vrienden deelt via sociale netwerksites (zoals Twitter of Facebook). Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar:

https://www.facebook.com/about/privacy/
http://twitter.com/privacy/
http://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/

Je kan als gebruiker cookies die je op jouw computer toelaat, beheren via de internetbrowser die je gebruikt. Hierbij kan je  ook aangeven dat je graag geïnformeerd wilt worden telkens als er een cookie wordt aangeboden. Hieronder leggen wij uit hoe je cookies via de meest populaire internetbrowsers kunt beheren:

Zoek uit welke internetbrowser u gebruikt
Op jouw pc: klik op ‘Help’ aan de bovenkant van uw browser en kies ‘Over’
Op een Apple Mac: klik op het Apple-menu en kies ‘Over’ (zorg ervoor dat de browser geopend is).

Opt-out van cookies in Internet Explorer
In Internet Explorer kan je het niveau van de cookie-filter selecteren:
• Kies ‘Extra’
• Klik op ‘Internet-opties’
• Klik op het tabblad ‘Privacy’
• Verplaats de schuifregelaar om jouw instellingen te kiezen

Voor meer gedetailleerde privacyinstellingen klik je op ‘Geavanceerd’ of ga je naar http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Opt-out van cookies in Safari
• Kies ‘Voorkeuren’ uit het Safari-menu
• Selecteer ‘Beveiliging’
• Cookie-instellingen worden getoond
• Kies jouw instellingen

Meer info via: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opt-out van cookies in Google Chrome
In Google Chrome staan standaard alle cookies aan. Je kan het gedrag van first-party en third-party cookies zelf beheren of volledig blokkeren:
• Klik op het menu ‘Extra’
• Selecteer ‘Browsergegevens wissen’
• Klik op de ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’

Meer info via: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647

Opt-out van cookies in Mozilla Firefox
In Mozilla Firefox kan je instellen welke sites cookies mogen instellen en hoe lang ze bewaard blijven. Ook kan je jouw bestaande cookies bekijken en beheren:
• Klik op ‘Menu’ en vervolgens ‘Opties’
• Selecteer ‘Privacy’
• Selecteer ‘Cookies’
• Kies jouw instellingen

Meer info via: http://support.mozilla.org/nl/kb/Cookies%20in-%20en%20uitschakelen

Als je Flash-cookies op jouw computer wilt beheren biedt de website van Adobe’s tools om dit te doen. Indien je Mozilla Firefox gebruikt om online te kunnen surfen, kan je gebruik maken van add-ons en zo Flash-cookies verwijderen.